"Hvis jeg kunne tale og blive forstået"

Jeg hedder Signe Autzen. Jeg er logopæd, og jeg har specialiseret mig i at arbejde med børn med forskellige handicaps, herunder verbal og oral dyspraksi.

Jeg beskæftiger mig primært med oralmotoriske forudsætninger for tale og spisning samt alternativ og supplerende kommunikation / tegn til tale.

Jeg har efteruddannelse/kurser inde for:

  • Kursus “THE NUFFIELD DYSPRAXIA PROGRAM” i London 2018
  • Oral placement Therapy/OPT  - Certificeret Level 3 terapeut 2018
  • Karlstadmodellen, certificeret vejleder 2017
  • OPT Dyspraksi 2017
  • The Sequential Oral Sensory approach to feeding/SOS 2016

 

NYHEDER!!!:

Marts 2019 - Nye foredrag - specifikt til forældre/børnehaver samt forældre/skole:

  • "Mit barn har dyspraksi - hvad nu?" som omhandler en præsentation af hvad dyspraksi er, hvordan dyspraksien kan påvirke barnet samt hvordan man arbejder med Lydbyggeren.
  • "Barnet med verbal dyspraksi i børnehaven" som omhandler en præsentation af hvad dyspraksi er, hvordan dyspraksien påvirker barnet og hvordan man kan støtte op om barnet rent pædagogisk - med foksus på børnehavebørn.
  • "Barnet med verbal dyspraksi i skolen" som omhandler en præsentation af hvad dyspraksi er, hvordan dyspraksien påvirker barnet og hvordan man kan støtte op om barnet rent pædagogisk - med foksus på skolebørn.

 

Jeg deltager på kommende kurser:

 

Jeg bor i Jyllinge/Roskilde kommune sammen med min mand og vores to børn. Min datter har infantil autisme/ADHD og min søn har verbal og oral dyspraksi. Jeg ved, hvad det vil sige at få træning af færdigheder til at gå op med dagligdagen og familielivet. Mine træningsplaner/min undervisning er derfor meget struktureret udformet, og fuld af ideer til en sjov og anderledes måde at lærer på. Der bliver taget udgangspunkt i det enkelte barn.

Jeg har egen klinik i Jyllinge. 

Jeg har siden 2013 haft Tale & Sprog, og har mulighed for at tage et vis antal klienter ind, da jeg ved siden af arbejder i Roskilde Kommune som talehørekonsulent. Grundet mit arbejde i Roskilde kan  jeg  desværre ikke tilbyde min hjælp, hvis jeres barn er bosiddende i Roskilde Kommune eller gå i eller på en af Rokilde Kommunes dagtilbud eller skoler.

Som udgangspunkt deltager forældre i undervisning af deres barn, da det også er en vejlednings sektion.

I er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Ha en god dag 🙂